Nekončíme! Elated má nové majitele, ale nebojte se, vše zůstává při starém a momentálně doskladňujeme vaše oblíbené produkty.

Nepečený cheesecake

Na korpus:

- 200 g granoly

- 60 g ghí

- 2 PL  medu/javorového sirupu


Na krém:

- 500 g tvarohu

- 250 g ricotty

- 1 balení želatiny

- 30 g oblíbeného proteinu

- med/javorový sirup podle chuti


Navrch:

- meruňky 

- 1 ČL kukuřičného škrobu

Tak tenhle nepečený cheesecake musíš zkusit!

Je plný bílkovin, hotový do půl hoďky a hlavně neskutečně mňam!

Nezapomeň si recept uložit.


Postup:

- Granolu na korpus rozdrtíme nebo lehce rozmixujeme. Přidáme k ní rozpuštěné ghíčko a med či sirup. Všechno společně promícháme a hotový základ natlačíme na dno dortové formy. 

- Příprava krému je jednoduchá - ve větší míse spolu smícháme všechny potřebné ingredience kromě želatinového ztužovače.

Ztužovač připravíme podle návodu na obalu a ihned k němu po částech přidáváme krém. Promícháme a je to!

- Hotový krém rovnoměrně naneseme na korpus z granoly.

- Meruňky očistíme, nakrájíme na půlky a vypeckujeme. Hodíme je na pánvičku a necháme chvíli opéct. Potom je zasypeme škrobem a zalijeme vodou. Povaříme, dokud se voda neodpaří. 

- Nakonec meruňky naschládáme navrch krému a hotový dort dáme ztuhnout do lednice ideálně přes noc.