Gnocchi s lososem
• 1 balení (cca 500 g)
• gnochci
• 2 vejce
• 250 g cottage
• sůl, pepř, bylinky
• 300 g lososa
• 100 g mozzarelly
• 2 hrsti špenátu
Zapečené gnocchi připravujeme na všechny možné způsoby. Baví nás jednoduchost, rychlost a pestrá paleta chutí v jednom pekáčku.
Zkus tuto vyletněnou verzi s lososem třeba už dneska v rámci krabičkování na další týden.
Postup:
Vejce a cottage spolu důkladně promícháme. Směs ochutíme solí , pepřem a můžeme přidat i oblíbené bylinky. Do zapékací mísy dáme uvařené gnocchi, lososa nakrájeného na kostky, listy špenátu a všechno to zalijeme připravenou směsí. Navrch natrháme mozzarellu a hurá s tím do trouby na 180 °C. Pečeme zhruba 20-30 minut. Dobrou chuť!