Zapečené gnocchi
1 balení (600 g) gnochci
3 vejce
250 ml smetany/mléka
10 g másla
200 g šunky
125 g tvarůžků
sůl, pepř
navrch eidam/cheddar
Zapečené gnocchi už od nás moc dobře znáte. Ano, stále patří mezi naše nejoblíbenější a zároveň ty úplně nejjednodušší jídla, která kuchtíme. Uložte si recept, zkuste je taky a dejte vědět, co na ně říkáte.
Postup:
V mléce či smetaně rozmícháme rozpuštěné máslo a rozšleháme vejce. Směs ochutíme solí a pepřem.
Do zapékací mísy dáme gnochci, šunku nakrájenou na kostičky a zalijeme připravenou směsí.
Navrch naskládáme sýr a šup s tím do trouby na 180 °C. Pečeme zhruba 20-30 minut.
Dobrou chuť!