Zapečené gnocchi
Zapečené gnocchi už od nás moc dobře znáte. Ano, stále patří mezi naše nejoblíbenější a zároveň ty úplně nejjednodušší jídla, která kuchtíme. Uložte si recept, zkuste je taky a dejte vědět, co na ně říkáte.1 balení (600 g) gnochci
- 3 vejce
- 250 ml smetany/mléka
- 10 g másla
- 200 g šunky
- 125 g tvarůžků
- sůl, pepř
- navrch eidam/cheddar
Postup:
V mléce či smetaně rozmícháme rozpuštěné máslo a rozšleháme vejce. Směs ochutíme solí a pepřem.
Do zapékací mísy dáme gnochci, šunku nakrájenou na kostičky a zalijeme připravenou směsí.
Navrch naskládáme sýr a šup s tím do trouby na 180 °C. Pečeme zhruba 20-30 minut.
Dobrou chuť!