ZAVŘÍT

Gnocchi s lososem

Ingredience

• 1 balení (cca 500 g)

• gnochci


• 2 vejce


• 250 g cottage

• sůl, pepř, bylinky


• 300 g lososa


• 100 g mozzarelly


• 2 hrsti špenátu



Zapečené gnocchi připravujeme na všechny možné způsoby. Baví nás jednoduchost, rychlost a pestrá paleta chutí v jednom pekáčku.

Zkus tuto vyletněnou verzi s lososem třeba už dneska v rámci krabičkování na další týden.


Postup:


Vejce a cottage spolu důkladně promícháme. Směs ochutíme solí , pepřem a můžeme přidat i oblíbené bylinky.
Do zapékací mísy dáme uvařené gnocchi, lososa nakrájeného na kostky, listy špenátu a všechno to zalijeme připravenou směsí.
Navrch natrháme mozzarellu a hurá s tím do trouby na 180 °C. Pečeme zhruba 20-30 minut.

Dobrou chuť!